shopify visitor statistics

Bruiloft fotografie Rotterdam

Bruiloft fotografie Rotterdam

Dit jaar ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloft fotografie in Rotterdam en dat vindt ik buiten de natuurfotografie, landschapsfotografie e.d. ook erg leuk om te doen! Wat ik zelf leuk vind aan bruiloft fotografie is de journalistieke documentaire stijl waarin je fotografeert en dat spreekt me enorm aan!

‘Onder invloed van de journalistieke documentaire fotografie is er een hele nieuwe stijl van fotograferen van bruiloften ontstaan. De zogenaamde fotojournalistieke bruidsreportages. Je moet hierbij denken aan foto’s die gemaakt worden als de fotograaf een goed moment ziet, zonder dat het bruidspaar gevraagd wordt om op een bepaalde plaats te gaan staan of een bepaalde kant op te kijken. Vaak heeft het bruidspaar zelfs helemaal niet in de gaten wanneer er een foto gemaakt wordt.’

Ik hou zelf erg van deze stijl. Het grootste deel van de foto’s van mijn reportages bestaan dan ook uit dit soort foto’s. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Als fotograaf loop ik de hele dag met het bruidspaar mee. De bruid en bruidegom doen gewoon hun eigen ding. Ik zeg vooraf meestal “doe maar net alsof ik er niet ben”. De mooiste foto’s worden namelijk gemaakt als iedereen gewoon geniet van de dag.

Ik kijk dus goed rond, op zoek naar de mooie momenten. Zo’n mooi moment kan een lach zijn van de bruid, een fluistering tussen twee gasten of een klein kindje wat net even iets grappigs doet. Dit soort momenten komen en gaan altijd heel snel. Ik doe dan ook mijn best om altijd geconcentreerd te zijn en klaar te zijn om een foto te nemen zodra er iets leuks, interessants of grappigs gebeurt.

Op Portfolio pagina laat ik wat foto’s zien van een bruiloft die ik heb gefotografeerd. Ik maak de foto’s zowel in kleur en in het zwart/wit, maar dat geheel afhankelijk of je dat wilt?

Heb je interesse neem dan met mij contact op zodat we de mogelijkheden en jullie wensen kunnen bespreken. Contact kan via de contact pagina of via de telefoon 06-19862086.

Fred-Jolanda bruiloft

Fred-Jolanda bruiloft