shopify visitor statistics

Biografie

Gerard van der Net

Gerard van der Net

Biografie

Mijn naam is Gerard van der Net, ik ben een ambitieuze amateur fotograaf uit het plaatsje Poortugaal, vlakbij Rotterdam. Naast mijn werk als kraanmeester bij een grote scheepswerf (Damen Shiprepair Rotterdam) hou ik mij bezig met fotografie, voornamelijk natuurfotografie, echter ook ander onderwerpen in de fotografie zijn erg leuk om te doen. Waaronder ook bruiloftsfotografie! Het liefst zou ik dat verder willen uitbreiden!

Op de deze website laat ik slechts een kleine selectie van mijn foto’s zien. De reden hiervan is, dat naar mijn idee te veel foto’s niet leuk is voor de bezoekers. Een kleine selectie van foto’s moet het doen….

In de natuurfotografie maak ik een duidelijk onderscheid tussen dierportretten en de andere natuuropnames. In dierportretten laat ik de schoonheid van het dier, de gelaatsuitdrukking en houding of een ander kenmerkend detail spreken. In andere natuuropnames breng ik het gedrag van dieren in hun leefomgeving of een bepaalde actie in beeld. Ik zit graag dicht op mijn onderwerp.

Respect voor de natuur is vanzelfsprekend, komen en gaan zonder sporen achter te laten, dieren in hun natuurlijke omgeving niet verstoren en geen schade toebrengen aan de omgeving zijn belangrijk spelregels.

Mocht je interesse in mijn foto’s hebben of vragen over opdrachten dan kan je contact met me opnemen via het contactformulier.

Gerard van der Net.

Geen enkele foto op deze website is gemanipuleerd behalve het witbalans, contrast, en kleur correctie. De dieren zijn in hun eigen omgeving gefotografeerd. Sommige dieren zijn gelokt met voer!